Shapley's No. 1 Light Oil - 946 ml

Shapley's No. 1 Light Oil -  946 ml
19.00 *Preise inkl. MwSt.
No. 1 Light Oil (Nr. 1 Lichte Olie) is perfect om een fijne, lichte glans te geven aan de vacht en het gelaat. Het zorgt voor gladder haar, verzacht de vacht en schenkt glans. Het ontklit de manen en de staart zonder dat deze kleverig of plakkerig worden. Het voegt heel gemakkelijk olie toe aan een droge vacht, manen of staart. Ideaal bij het verwijderen van loszittende haren of tijdens het verharen.
Bij dagelijks poetsen of als afwerking: vernevel met een verstuiver No. 1 Oil als een dunne, zachte laag. Mag ingewerkt worden met een zachte doek.
Bij het verwijderen van loszittende haren: sproei No. 1 Oil op de vacht en roskammen. Mag op de vacht blijven op uit gewast worden.
Als een olieconditioner: breng No. 1 Oil direct aan op de zone die een behandeling nodig heeft en werk het erin. Mag op de vacht blijven op uit gewast worden.
Als een gezichts highlighter: breng een kleine hoeveelheid No. 1 Oil direct op de plaats waar de highlighter is gewenst. Breng opnieuw aan indien meer glans wordt gewenst.
Om te verwijderen, uitwassen met HighShine Shampoo.